Mezőföldvíz Kft. tájékoztatása

SHARE
, / 1034 0

Tisztelt Felhasználók!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus-fertőzés kockázata miatt a Mezőföldvíz Kft. 2020. március 16-tól bezárja személyes ügyfélszolgálati irodáit és egyéb ügyfélfogadási pontjait.
Kérjük kedves Felhasználóinkat személyes ügyfélszolgálat helyett, társaságunkkal az ugyfel@mezofoldviz.hu email címen, illetve az ingyenesen hívható 06 (80) 442 442 telefonszámon vegyék fel a kapcsolatot.
Az intézkedéssel párhuzamosan a nem fizető fogyasztókkal szemben megindított kikötési (szolgáltatás megszüntetésére / korlátozására irányuló) eljárásokat felfüggesztjük.

Szeretnénk felhívni mindenki figyelmét arra, hogy az ivóvízbázisaink védettek, amelyekből egy esetleges járvány során is folyamatosan biztosítani tudjuk a jó minőségű ivóvízzel való biztonságos ellátást, akárcsak a szennyvíz szakszerű, biztonságos elvezetését és megtisztítását. A lakásokba érkező csapvíz vitathatatlan előnye, hogy a nap 24 órájában rendelkezésre áll. Nem szükséges tehát műanyag palackokban felhalmozni otthon flakonos vizeket, hiszen Magyarországon közel 100%-os a települések vezetékes ivóvízzel való ellátottsága.

A Mezőföldvíz Kft. szigorú kritériumok alapján, rendszeresen ellenőrzi az általa szolgáltatott, hálózatba bocsátott ivóvizet, és szükség esetén azonnal tud intézkedni.

Mezőföldvíz Kft.