Mezőföldvíz ügyfélfogadás

SHARE
, / 1112 0

Tisztelt Felhasználók!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus-fertőzés megnövekedett kockázata miatt a Mezőföldvíz Kft. 2021. március 9. napjától átmeneti ideig bezárja személyes ügyfélszolgálati irodáit és egyéb ügyfélfogadási pontjait.

A Mezőföldvíz Kft. 47 település víziközmű szolgáltatójaként különösen fontosnak tartja a lakosság ellátását, a szolgáltatás folyamatos biztosítását. A társaság feladata, hogy a nap 24 órájában fenntartsa a közszolgáltatást, lehetőség szerint zavartalanul üzemeltesse a rá bízott rendszereket.

Az egyéni felelősség mellett kiemelt szerepet kap a közérdek szolgálata, hiszen a társaság nem csak kollégái, azok családjai, hanem több ezer lakos ellátásáért is felelősséggel tartozik. A víziközmű-hálózat kiemelt jelentőségű infrastruktúrának minősül, a közegészségügyben kulcsszerepet tölt be, éppen ezért kérjük Önöket, hogy a személyes ügyfélszolgálat helyett, társaságunkkal az ugyfel@mezofoldviz.hu email címen, illetve az ingyenesen hívható 06 (80) 442 442 telefonszámon vegyék fel a kapcsolatot ezen időszak alatt.

Reméljük, hogy Ügyfélszolgálati irodáink újra nyitásáról mihamarabb tájékoztatjuk Önöket.

Mezőföldvíz Kft.