Adomány a gyógyuláshoz!

SHARE
, / 4688 1

Jótékonysági online árverés
Simon Attila és családja javára


Simon Attila /Fotó: Zsedrovits Enikő

Baracson a nagy tiszteletnek örvendő Simon család feje, a 43 éves Attila 2 éve súlyos rákkal küzd. A 4 gyermekes családnak nagy szüksége van a támogatásra, mert a kezelésekre Budapestre kell járni, ami sokba kerül. Attila a vasműben esztergályos, de sajnos így nem tud dolgozni. Mind a 4 gyermeke iskolába jár még. Az anyuka szociális munkásként dolgozik. Szerény, becsületes, dolgos emberek, akik megérdemlik, hogy  segítsünk nekik. Aranyos Sándor egy véletlen esemény során szerzett tudomást Attila betegségéről és a család helyzetéről. Ekkor jutott arra a döntésre, hogy árverésre bocsájtja Baracs Község honlapján az egyik egyedi Tőrös botját, ezzel segítve a családon.

Az árverésre felkínált alkotás kikiáltási ára 200.000 forint, mely töredéke az értékének. Az, aki erre a nemes célra áldoz, olyan botot kap, amely praktikus, szép, egyedi és értékes. A készítő a szerencsés vásárló monogramját egy réztáblácskára vésve felerősíti a botra, ezzel még egyedibbé téve az amúgy is különleges darabot. Aranyos Sándor fegyverkészítő és egyben a nagylelkű felajánló a faragástól az ötvösmunkáig mindent saját kezűleg készített. Európában már csak egyedül Ő készít ilyen tőrös botokat. A bot illesztett pengével készült, ami az Ő saját találmánya. Az árverésre bocsátott ?Túrabot? 1250 mm hosszú, benne 200 mm hosszú és 2 mm vastag borotvaéles kés, melynek nyele sasfej alakú, anyaga pedig diófa. A markolat két oldala tölgyfalevéllel és makkal díszített. A bot végében 10 mm átmérőjű és 20 mm hosszú tüske van elrejtve egy réztokban, amely egyetlen mozdulattal lehúzható. (Síkosban nagyon hasznos támasz.)

A tőrös bot kikiáltási ára: 200.000 Ft

Licitlépcső 10.000 Ft.

A licit 2017. február 10-től a honlapra felkerülés idejétől
2017.03.31. 12 óráig tart!

A bot átadása ünnepélyes keretek között a licit lezárását követő 8 napban történik.

Licitálni email-ben lehet a licit@baracs.hu email címen az összeg és a név megadásával.

(A további részletek a liciteljárás szabályai című dokumentumban)

A liciteljárástól függetlenül bármilyen összegű adomány az alapítvány Dunaföldvár és Vidéke Takarékszövetkezet Baracsi kirendeltségénél vezetett 70600061-11070258 számú számlaszámára befizethető. A közlemény rovatban kérjük feltüntetni: ?Simon Attila támogatása?.

Bálint Mihály – A ?Baracsért? Közalapítvány kuratóriumának elnöke