Home Simon Attila és családja megsegítésére indult adománygyűjtő liciteljárás szabályai

Simon Attila és családja megsegítésére indult adománygyűjtő liciteljárás szabályai

A ?Baracsért? Közalapítvány Simon Attila és családja megsegítésére adománygyűjtő liciteljárásának szabályai:

  1. A liciteljáráson Aranyos Sándor baracsi lakos, ezermester tőrös botjára lehet licitálni, aki e tárgyat felajánlotta az ügy érdekében. A liciteljárásban természetes személy, jogi személy és jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet is részt vehet a képviselője útján.
  2. A Liciteljárás kezdete a baracs.hu-n való megjelenés napja.
  3. A liciteljárás vége: 2017. március 31. 12.00 óra
  4. A kikiáltási ár: 200.000 Forint.
  5. A licit lépcső minimum 10.000 Forint.
  6. A licitálás menete: A licitáló a licit@baracs.hu e-mail címre küldött elektronikus levéllel tud ajánlatot tenni. Az elektronikus levélben a licitösszegen kívül kötelező megadni a licitáló nevét és címét, amellyel egyértelműen beazonosítható, továbbá azt, hogy hozzájárul ahhoz, hogy az adatait a liciteljárás lezárását megőrizzük. Az aktuális licitösszeg állása a honlapon a lehető leggyorsabban frissülve megjelenítésre kerül a módosult licitösszeg, és a licitáló személy/szervezet/cég nevének feltüntetésével. A liciteljárás lezárásakor a legmagasabb összeget ajánló lesz a nyertes, mellyel a licitösszegért cserében előre egyeztetett módon és helyen átveheti a liciteljárás tárgyát. Amennyiben a legmagasabb összeget megajánló 8 munkanapon belül nem veszi át a liciteljárás tárgyát, akkor a helyébe a licitösszeg tekintetében őt követő licitáló lép.
  7. A liciteljárásról jegyzőkönyv készül, melyet a ?Baracsért? Közalapítvány kuratóriumának elnöke ír alá a liciteljárás lebonyolításában segédkező Baracsi Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzőjével együtt. A jegyzőkönyv melléklete a liciteljárásban érkező összes elektronikus levél nyomtatott formában.
  8. A jegyzőkönyvet a kuratórium elnöke bizalmasan kezeli.
  9. A liciteljáráson befolyt adomány teljes összegét Simon Attila és családja kapja meg, amelyről átadás-átvételi dokumentum készül.
  10. A liciteljárás eredményéről a kuratórium elnöke írásban beszámol a baracs.hu honlapon.

Baracs , 2017. február 08.

Bálint Mihály – kuratórium elnöke
dr.Horváth Zsolt – jegyző