Iskolai étkezés

SHARE
, / 955 0

Tisztelt Szülők!

A 2022/2023. nevelési évre vonatkozóan az iskolai étkezéssel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adjuk:

Az augusztus hónapban leadott nyilatkozatok alapján, minden hónapban automatikus megrendelésre kerül a gyermek részére az étkezés.
Amennyiben az étkezés formáján – menza (napi egyszeri) és napközi (napi háromszori) étkezés – változtatni szeretnének kérjük a módosítást írásban jelezzék a demcsakd@baracs.hu e-mail címen.
Ezt mindig a jelzés időpontjától számított következő hónap elejétől tudjuk érvényesíteni.

A végleges lemondásokat is a fent megadott elérthetőségen, írásos módon kérjük jelezni.

A hiányzásokat kizárólag a 06 30 22 99 540 telefonszámon tudjuk fogadni, munkanapokon 8.00 és 9.00 óra között.

Az adott napon jelzett 8.00 – 9.00 óra közötti lemondás a következő naptól érvényesíthető, így az aznapi étkezést a már előző tanévben is megszokott módon, a szolgáltató által rendelkezésre bocsátott dobozban el lehet vinni.

Kérjük a megadott időpontra fokozottan figyelni szíveskedjenek a zökkenőmentes ügyintézés érdekében.

A teljesített étkezési napokról havi utólagos elszámolás alapján kerül kiállításra a számla az étkezési hónapot követő hónap elején. A számla elektronikus úton kiküldésre kerül, az eredeti példány a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán átvehető.

A számlák átutalásos fizetési móddal kerülnek kiállításra, amennyiben nem szeretnének élni az átutalás lehetőségével, a Polgármesteri Hivatal pénztárában a térítési díjat készpénzzel szíveskedjenek kiegyenlíteni a számlán található fizetési határidőig.

Befizetési lehetőségek:

  • Hétfő, Szerda: 8.00 – 16.00 óráig
  • Csütörtök, Péntek: 8.00 – 12.00 óráig

Az elmaradásokról a korábbiaktól eltérően a fizetési határidő lejárta után egyszeri, levélben történő egyenlegközlőt küldünk. Amennyiben a levélben jelzett határidőig kiegyenlítés nem történik, a szolgáltatást a következő naptól lemondjuk.

A mellékelt nyilatkozatot kérjük kitöltve szíveskedjenek eljuttatni a demcsakd@baracs.hu e-mail címre vagy személyesen az ügyfélszolgálatra.

NYILATKOZAT – nyilatkozat.docx

 

Étkezési forma

napközi
napközi kedvezményes
menza
menza kedvezményes

térítési díj 1 nap/fő

730 Ft
365 Ft
580 Ft
290 Ft

Baracs Község Önkormányzata