Gallyazás

SHARE
, / 1398 0

Tisztelt Lakók!

A villamos energiáról szóló 2007. évi LXXXVI. törvény 137. §-a és a villamosművek, valamint a termelői, magán- és közvetlen vezetékek biztonsági övezetéről szóló 2/2013. (I. 22.) NGM rendelet előírja, hogy a villamos vezeték biztonsági övezetének környezetében lévő fák, bokrok ágait az ingatlan tulajdonosa (kezelője) köteles rendszeresen eltávolítani, ha azok a szabadvezeték biztonsági övezet határát elérik.

A fentiekre tekintettel felkérjük a Tisztelt Ingatlantulajdonosokat, hogy az ingatlanuk területén a gallyazási munkákat VÉGEZZÉK EL.

Az E.ON Dél – Dunántúli Áramhálózati Zrt. megbízásából eljáró Ágvágó Szolgáltató Kft. munkatársai előre láthatólag 2020. április 27. napjától  BARACS település területén gallyazási munkálatokat fognak végezni.

Amennyiben Önnek a gallyazáshoz SEGÍTSÉGRE lenne szüksége, kérjük a fenti időintervallumban jelezzék kollégáink felé személyesen, vagy az alábbi elérhetőségeken:

  • Tel.: 0670/342-3185
  • E-mail: kleinhansz@agvagokft.hu

A megbeszélt időpontban kérem, biztosítsák kollégáink bejutását az ingatlan területére, ezzel is segítve munkánkat, valamint az Önök zavartalan áramellátását.

Köszönettel:
Ágvágó Szolgáltató Kft.

Kapcsolódó dokumentumok: