Határozat a szavazókörök területi beosztásáról

SHARE
, / 1006 0

A választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény (a továbbiakban: Ve.) 79. § (1) bekezdése által megállapított feladat- és hatáskörömben eljárva Baracs községben a 2019. évi Európa Parlamenti képviselők választásán alkalmazásra kerülő szavazókörök sorszámát, szavazóhelyiségek címét, valamint a szavazókörök területi beosztását az alábbiak szerint határozom meg:

  • 001. szavazókör: Idősek Klubja Kossuth Lajos utca 11.
  • 002. szavazókör: Baracsi Közös Önkormányzati Hivatal Táncsics utca 27.
  • 003. szavazókör: Általános Iskola Szabadság tér 6.
  • 004. szavazókör: Közösségi Ház Ady Endre utca 88.

A szavazóhelyiségek akadálymentesítettek. A szavazókörök területi beosztását a határozat melléklete tartalmazza. Azon választópolgárok, akiknek lakcíme a lakcímbejelentésre vonatkozó jogszabály értelmében csak Baracs Község megnevezését tartalmazza a

002. szavazókörben ? Baracsi Közös Önkormányzati Hivatal Táncsics utca 27. ? szavazhatnak.

Elrendelem a határozat Baracsi Közös Önkormányzati Hivatal hirdetőtábláján (2427 Baracs, Táncsics u. 27.) tizenöt napra történő közzétételét.
Határozatom ellen a közzététel időtartama alatt nyújtható be fellebbezés Baracs Község Helyi Választási Iroda  Vezetőjéhez (2427 Baracs, Táncsics u. 27.). A fellebbezést a Területi Választási Iroda Vezetője bírálja el, három napon belül. A fellebbezésre megállapított határidő jogvesztő, az a határidő utolsó napján 16 órakor jár le. A határidőt naptári napokban kell számolni. A fellebbezés illetékmentes.

Teljes határozat – hatarozat-korzetesitesrol.pdf 

dr. Horváth Zsolt – Helyi Választási Iroda Vezetője