Fehérvár Hangja

SHARE
, / 1232 0

Október 8-ig lehet nevezni Székesfehérvár és Fejér megye rangos zenei tehetségkutatójára, a Fehérvár Hangja versenyre. A jelentkezők meghallgatása október derekán lesz Fehérvár új ifjúsági szórakozóhelyén, a Petőfi Kultúrtanszéken.
A Fehérvár Hangja egy 2011-ben útjára indult zenei tehetségkutató, amely a legjobb Fejér megyei fiatal énekeseket igyekszik felkutatni kétévente, így 2017-ben is. A verseny fődíja a rangos ?Fehérvár Hangja? cím, amit a nyertes viselhet, aki egyéb értékes ajándékok mellett a Fehérvár Travel jóvoltából partnerével Párizsba utazhat.
A verseny felhívása az elmúlt hetekben leginkább a fiatal felnőtt korosztályt mozgatta meg: az eddigi jelentkezők átlagéletkora 20,1 év, a legfiatalabb versenyző 17, a legidősebb 28 éves ? a felső korhatár egyébként idén is 29 év. A Fehérvár Hangja címért leginkább a lányok kívánnak versenybe szállni, az eddigi jelentkezők között egynegyed a fiúk aránya. A nevezők fele székesfehérvári, a többiek a megye egyéb településeiről érkeznek a meghallgatásra.
A jelentkezők pop, rock, jazz és musical műfajban választhatnak dalokat a meghallgatásra ? az eddigi nevezők fele-fel arányban választottak hazai és külföldi számokat, a paletta Enyától Kehlanin át Bródy Jánosig és Pápai Jociig terjed.
A versennyel kapcsolatos minden információ a www.fehervarhangja.hu honlapon olvasható, és itt érhető el az online jelentkezési lap is.

További információk:
Szigl Barbara
Fehérvári Programszervező Kft.
Székesfehérvár, III. Béla király tér 1. (Művészetek Háza)
Telefon: +3622/202-340
E-mail: info@fehervarhangja.hu
Honlap: www.fehervarhangja.hu
Facebook: www.facebook.com/fehervarhangja