Meghívó KKV fórumra

SHARE
, / 1564 0

szechenyi2020

A Széchényi Programiroda és Varga Gábor 5. sz. választókerület országgyűlési képviselőjének illetve Fejér megye fejlesztési biztosának támogatásával egy “Roadshow” keretében tájékoztató Fórumnapokat szervez Dél-Fejér megye területén működő KKV-k részére Európai Uniós pályázati lehetőségekről.

A fórumsorozat célja, hogy a térség területén aktívan működő vállalkozások fejlődéséhez és fejlesztéséhez hatékony segítséget nyújtson, hiszen az Uniós források elérhetők minden vállalkozás számára. Ez az utolsó olyan programozási időszak, amely ekkora keretet biztosít Magyarországnak és a hazai vállalkozásoknak fejlődésük alapjául.

A szervezők szeretnének komolyan hozzájárulni ahhoz a kormányzati szándékhoz, hogy a források 60%-a a gazdasági szereplőknél realizálódjon. Ehhez szükséges, hogy a helyi vállalkozások vezetői nyitottak legyenek és fejlesztéseket hajtsanak végre – ebben segítő kezet nyújt nekik ingyenes szakmai szolgáltatásként a Széchenyi Programiroda.

A Fórumsorozat elsődleges céljai:

  • hogy megismertesse a helyi vállalkozókkal az aktuális pályázati lehetőségeket, és aktivitásra ösztönözze a térségben működő vállalkozásokat,
  • hogy segítséget nyújtson a pályázati rendszerben történő eligazodáshoz,
  • hogy a Széchenyi Programiroda felajánlja ingyenes szolgáltatásként egyénre szabott szakmai segítségét – “A segítség házhoz jön” jelszavú tevékenysége keretében.

Meghívó KKV fórumra – meghivo_kkv_forumra.pdf

meghivo_kkv_forumra