Márton napi vigadalom és évzáró a nyugdíjasoknál

SHARE
, / 1743 0
falatozas
November 11.-én Márton napon az óvodai nagycsoportosokat láttuk vendégül. Nagy meglepetést szereztek nekünk azzal a sok gyönyörű munkával, amit Fazekas Kytti és Garbacz Mónika óvónőkkel készítettek a gyerekek dekorációs falunkra. Volt vidám történet, mese, libás körjátékok, melyekhez csatlakoztak a nagymamák is. Nem maradhatott el a finom libazsíros kenyér, a foszlós és a diós, mákos kalács, melyet Horváth Tamásné és Kovács Jánosné sütöttek. A gyerekeknek csipkebogyó tea, a felnőtteknek újbor került az asztalra. Vidám nótázással zárult a délután.
jatek
A hét végén pedig dalkörünk sikeresen szerepelt a Hantosi Népdalkörök Találkozóján az új Tolna megyei csokorral. Ezt a csokrot énekeltük évzáró rendezvényünkön november 20.-án.
Az évzáró alkalmat ad arra, hogy képviselőink, támogatóink betekintést nyerjenek éves munkánkba, együtt töltsünk egy kellemes vidám estét, hiszen nagyon hálásak vagyunk, hogy támogatják programjainkat, elképzeléseinket.  Megköszöntöttük kerek évfordulós születésnapjukat és névnapjukat ünneplő tagjainkat,a vidámra sikerült tombolahúzás után még táncoltunk és nótáztunk.
Várjuk a Francia Mikulást, már elkészültek gyöngyfűzéssel az ajándékok. Készülünk a karácsonyra, KISKARÁCSONYI ünnepélyünk december 14-én hétfőn du. 3 órakor kezdődik az ÖNO-ban.
MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!
A Falukarácsonyon a betlehem mellett néhányan karácsonyi dalokkal kedveskedünk a megjelenteknek.
Tartalmas sikeres évet zártunk, reméljük az új év is sok örömöt hoz  számunkra.
Minden kedves tagunknak, támogatónknak és olvasónak KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET és BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK
Talpai Tiborné – elnök