BARACSON IS FEJLESZTI HÁLÓZATÁT A TELEKOM

SHARE
, / 1951 0

telekom

Hamarosan ide is megérkezik a Telekom még gyorsabb internetezést nyújtó fejlesztése
2015 decemberében megkezdődik Baracson is a Telekom nagysebességű, szélessávú internet szolgáltatásának továbbfejlesztése. Hamarosan az itt élő Telekom előfizetők is élvezhetik az eddigieknél még gyorsabb internet minden előnyét, és az interaktív tévé szolgáltatást.
A Telekom fejlesztéseinek eredményeként országszerte 440 000 háztartás számára válik elérhetővé a nagysebességű szélessávú internet 2015 végéig, amit a vállalat több milliárd forintos beruházással segít elő. A baracsi lakosokat is érinti a fejlesztés, így a település közel összes háztartása számára lehetőség nyílik arra, hogy használhassák a szupergyors technológiát.
De mit jelent ez a baracsiak számára? 
Elsősorban nagyobb adatátviteli sebességet, a korábbinál gyorsabb internetet; olyan érzést, mintha magasabb fokozatba kapcsolnának a számítógépek. Ez pedig egyszerűbb kapcsolattartást, gyors és biztos kép- és videóletöltést és -megosztást is jelent. Hamarabb letöltődnek az emailek, egyszerűbben és élvezetesebben használhatják majd ez előfizetők a közösségi oldalakat. Új szolgáltatások válnak elérhetővé, így például már itt is élvezhetővé válik az interaktív tévézés számos már meglévő funkciója, mint például a megállítható és visszatekerhető élő adás, a programozható és egy gombnyomással rögzíthető műsorok, a digitális műsorújság, a Videotéka, vagy a tévé képernyőjén elérhető változatos online alkalmazások.
2015 végére, a fejlesztéseknek köszönhetően megnyílik az út ahhoz, hogy a legújabb infokommunikációs megoldásokra alapozva még magasabb minőségű szolgáltatások váljanak a Baracson élők számára is elérhetővé, valamint a közösségi életet, a helyi kis- és közepes vállalkozásokat támogató környezet alakuljon ki.  A szélessávú internet kínálta előnyökből a helyi vállalkozások is profitálhatnak, hiszen gyorsabbá, rugalmasabbá válhat működésük, javulhat a versenyképességük.
A szélessávú hálózat kiépítésével párhuzamosan, folytatódik a 4G hálózat bővítése is, amely már meghaladta a 94%-os kültéri lakossági lefedettséget; a vezetékes és mobilhálózati fejlesztések hozzájárulnak a Digitális Magyarország célkitűzéseinek mielőbbi megvalósulásához is.
További információkért érdeklődjön a 06 80 205 205 telefonszámon, a legközelebbi üzleteinkben (2400 Dunaújváros, Dózsa Gy. u. 4/C; 7020 Dunaföldvár, Kossuth u.13.), vagy a telekom.hu/fejlesztes weboldalon.