SAJTÓKÖZLEMÉNY ?Hétszínvirág tehetséghálózat? ? II. Tehetségnap

SHARE
, / 1402 0

szecshenyitervBaracs Község Önkormányzata a ?Hétszínvirág tehetséghálózat? tárgyú ?TÁMOP ? 3.4.4/B ? 11/2 ? 2012-0015? kódszámú projekt megvalósítására pályázat útján 9 730 835 Ft támogatást nyert.

A Baracsi Négy Vándor óvoda által 2014. április 30-án kerül sor a Baracsi Faluházban a II. Tehetségnap megrendezésére, amely egyben a projekt záró-rendezvénye is. A tehetségnap az M8-DUNAHÍD Közhasznú Nonprofit Kft. szervezésében fog megvalósulni.

A Baracs Község Önkormányzata által megpályázott ?TÁMOP-3.4.4/B-11/2-2012-0015 kódszámú, Hétszínvirág Tehetséghálózat? című pályázati támogatással szeretnénk elérni, hogy felkészült óvodapedagógusok a családdal és a tágabb nevelőkörnyezettel együttműködve minden gyermek számára utat nyissanak tehetségük kibontakoztatásához. A tehetség felismerése óvodás korban a képességek, készségek azonosításában, felfedezésében valósul meg. Az óvoda fontos szerepet tölt be a gyermek életútjának alakításában, a projekt keretében ezt a szerepet kívántuk hangsúlyozni, továbberősíteni.

A II. Tehetségnap célja: az elmúlt hónapok során megszerzett ismeretek megerősítése, összegzése. Annak bemutatása, hogy a megszerzett ismereteket hogyan tudtuk beépíteni a mindennapjainkba a tehetségek kibontakoztatásában.   Tapasztalatok átadása, megbeszélése.

?Legfőbb szükségletünk az életben az, hogy valaki segítsen kihozni belőlünk a maximumot.?

/Ralph Waldo Emerson/

A projekt az Európa Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.