Meghívó települési agrárgazdasági bizottság alakuló ülésére

SHARE
, / 1250 0

Tisztelt Kamarai Tagtársam!

A Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara Alapszabályának XII. fejezete és az Országos Elnökség 3/2013. (VI.5.) számú országos elnökségi határozata III. fejezete alapján Baracs településen a települési agrárgazdasági bizottság alakuló ülését összehívom, melyre ezúton tisztelettel meghívom.

Azalakuló ülés helyePolgármesteri Hivatal, Tanácsterem – Baracs, Táncsics u. 27.

Az ülés kezdő időpontja:     2014. január 16. (csütörtök) 13 óra

Napirendi pontok:

  1. jegyzőkönyvvezető és hitelesítő megválasztása,
  2. döntés Baracs települési agrárgazdasági bizottság megalakításáról,
  3. döntés a települési agrárgazdasági bizottság elnökének megválasztásáról,
  4. döntés a települési agrárgazdasági bizottság legalább három, legfeljebb tizenöttagú vezetőségének a megválasztásáról,
  5. egyebek.

Tájékoztatom, hogy az alakuló ülésakkor határozatképes, ha a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál regisztrálttagok több mint fele jelen van.

Az alakuló ülés ? határozatképtelenség estén?azonos napirendi pontokkal az eredetileg kitűzött időpontot követő fél óra múlva,13.30-kor megtartásra kerül. A megismételt ülés a jelen lévő tagok számára tekintet nélkül határozatképes.

Kérem, hogy a települési agrárgazdasági bizottság megalakításának ülésére szíveskedjék magával hozni kamarai regisztrációs számát, valamint a személyi adatait igazoló okmányát.

Megjelenésükre számítok, kérem a meghívást adja át a Fejér megyei Nemzeti Agrárgazdasági Kamarában regisztrált tagtársainak is!

Székesfehérvár, 2014. január 2.

Üdvözlettel:

Kiss Norbert Ivó
megyeielnök