PÁLYÁZAT HÓELTAKARÍTÁSRA

SHARE
, / 1292 0

Baracs Község Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot hirdet pályázatot Baracs Község Önkormányzatának tulajdonában lévő utak hó eltakarítására 2013. december 1-je és 2014. február 28-a közötti időszakra az alábbiak szerint:

  1. A pályázók köre: számlaképes, hó eltolásra alkalmas gépparkkal rendelkező vállalkozás, gazdasági társaság.
  1. A pályázat benyújtásának határideje: 2013. szeptember 30.
  1. A pályázat formai követelményei: beadás címe: 2427 Baracs Táncsics utca 27., 1 eredeti 1 másolati példányban postai úton zárt borítékban ?pályázat hó eltakarításra? felirattal megjelölve.
  1. A pályázat tartalmi követelménye:

a.)    A pályázó, valamint a hó eltakarításra alkalmas géppark bemutatása, gépek tulajdonviszonyának ismertetése. (amennyiben alvállalkozót kíván alkalmazni, ugyanezek alkalmazandók az alvállalkozó tekintetében is)

b.)   készenléti díjra (ft/nap) és hó eltakarítási díjra (ft/óra) tett ajánlata külön-külön forintban megjelölve

c.)    A pályázatot lehet egész településre, településrészekre vonatkozóan is külön-külön megtenni.

  1. A pályázat elbírálása:

A döntést a beérkező pályázatokat a formai és tartalmi követelmények vizsgálatát követően a képviselő-testület hozza meg. Az értékelésnél előnyben részesíti a baracsi helyismerettel rendelkező, a legalacsonyabb készenléti és hó eltakarítási díjat megajánló vállalkozót, gazdasági társaságot.

A pályázat benyújtásával kapcsolatosan bővebb felvilágosítást Várai Róbert polgármester úr nyújt a 06-25-521-010-es telefonszámon.