Jótékonysági filmvetítés Koncsek Dávidka javára

SHARE
, / 1560 0

koncsek_davidka

2011. június 19-én 14:00 órakor jótékonysági filmvetítést szervezünk a dunaújvárosi Dózsa moziban. A bevételt teljes egészében a májátültetésre váró 1 éves Koncsek Dávid felépülésére fordítjuk. Kérünk minden segíteni vágyó embert, jöjjön el, tekintse meg a dunaújvárosi alkotók filmjét, és ily módon járuljon hozzá a kisfiú gyógyulásához.

?Dávid 2010. június 29-én jött a világra. Akkor abban a percben még egészségesnek hittük. Azonban hamar rá kellett eszmélnünk, hogy ez nem teljesen igaz. 3 hetes korában elkezdett sárgulni. Kiderült, hogy nem fejlődött ki az epehólyagja, ez által pangott az epe a májban, roncsolva ezzel annak szöveteit. Műtét előtt nagyon korrekt volt az orvos, mert közölte, hogy egy egészséges gyereket nem tud visszaadni. Ez év februárjában folyadék kezdett gyűlni a hasában és máshol a testében. A has körfogata megnőtt, rohantunk a kórházba. Ekkor kerültünk fel a transzplantációs várólistára!

Szörnyű volt végighallgatni és szembesülni a problémával: májátültetésre van szükségünk. Az állandó félelem ott van a levegőben. Miből teremtsük elő azt a rengeteg pénzt, ami fedezi a májátültetés költségeit? Ezt a műtétet nem Magyarországon, hanem Németországban végeznék el. A külföldön tartózkodás költségei meghaladják a kereteinket. Ezért minden önérzetemet, önbecsülésemet a porig rombolom, és szinte koldulok, hogy megmentsem a fiamat.” 

(Gyurka Zsanett, Dávid édesanyja)

További információk:

gyurko.zsanett@gmail.hu, nagyzsu40@freemail.hu,

06-30/332-3732 (Dr. Bozsits Attila ?Dunaújvárosiak Életéért” Közalapítvány Elnöke)

Ha személyesen nem tud ott lenni az eseményen, az alábbi módon is hozzá tud járulni a kisfiú gyógyulásához, illetve a műtét költségeihez:

Cégek adakozása esetén:

?Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány
OTP 11736037-20550332
Közleménybe kérjük beírni: Dávidka
Adóvisszatérítés igazolásához név, cím, adószám megadását kérjük.

Magánszemélyek adakozására esetén:

Koncsek József (apuka)
K&H 10400463-78565750-50501002
Közleménybe kérjük beírni: Dávidka
Köszönetnyilvánításhoz a név megadását kérjük.

GYERE EL! NEKED CSAK 2000 FT, DÁVIDKÁNAK AZ ÉLET!