Iskolai étkeztetéssel kapcsolatos változások

SHARE
, / 1040 0

Tisztelt Szülők!

Az iskolai étkezéssel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adjuk:

2021. szeptember 1-jétől az iskolai étkezés adminisztrációját teljeskörűen az önkormányzat végzi.

A szeptember hónapban leadott igények alapján, minden hónapban automatikus megrendelésre kerül a gyermek részére az étkezés.
Amennyiben az étkezés formáján – menza (napi egyszeri) és napközi (napi háromszori) étkezés – változtatni szeretnének kérjük a módosítást írásban jelezzék a demcsakd@baracs.hu e-mail címen.
Ezt mindig a jelzés időpontjától számított következő hónap elejétől tudjuk érvényesíteni.

A hiányzásokat, lemondásokat 2021. szeptember 6. hétfői naptól kizárólag a 06 30 22 99 540 telefonszámon kérjük jelezni munkanapokon 8.00 és 9.00 óra között.

Az adott napon jelzett 8.00 – 9.00 óra közötti lemondás a következő naptól érvényesíthető, így az aznapi étkezést a már előző tanévben is megszokott módon, a szolgáltató által rendelkezésre bocsátott dobozban el lehet vinni.

Kérjük a megadott időpontra fokozottan figyelni szíveskedjenek a zökkenőmentes ügyintézés érdekében.

A teljesített étkezési napokról havi utólagos elszámolás alapján kerül kiállításra a számla az étkezési hónapot követő hónapban. A számla elektronikus úton kiküldésre kerül, az eredeti példány a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán átvehető.

A számlák átutalásos fizetési móddal kerülnek kiállításra, amennyiben nem szeretnének élni az átutalás lehetőségével, a Polgármesteri Hivatal pénztárában a térítési díjat készpénzzel szíveskedjenek kiegyenlíteni az alábbi befizetési nap egyikén.

Baracs Község Önkormányzata