Színesebben, vidámabban!

SHARE
, / 729 0

A Let’s Colour Településszépítő Egyesület 2011. óta minden évben (kivéve 2020-ban) meghirdeti pályázatát, melyen a jelentkezők által kiválasztott épületek/terek kaphatnak új, igazán szép, vidám és leginkább színes külsőt. Idén Baracs is benyújtotta pályázatát, melynek kereében a templomosi Kisiskolát szeretnénk szebbé varázsolni.

A baracsi pályázat oldala, ahol majd szavazni is lehet:

Színesebben, vidámabban! – https://letscolour.hu/palyazat/sznesebben-vidmabban

Részlet a leírásból:
“A Kisiskola, amelyre szeretnénk pályázni, régen iskolaként működött a faluban, jelenleg a templomosi rész egyetlen közösségi tere. Itt tartanak az idősek nyugdíjas klubbot, családi, sport összejövetelek helyszíne(ballagások, születésnapok, esküvők, pilates, stb.). Valamint számos eseményt rendezünk itt: Búcsú, Baráti kör disznóvágás, évzárók, májusfa állítása, kitáncolás, gyermeknap, időszakos kiállítások helyi alkotók részére.”

Nem elég jelentkezni, második körben az olvasók, látogatók szavazatai döntenek arról, melyik 3 legtöbb szavazattal rendelkező pályázó jut a döntőbe, ahol már szakmai zsűri fog dönteni a nyertesekről. Ennek eléréséhez pedig szükségünk van a támogatásukra/támogatásotokra.

Ha egyetértesz a kitűzött céllal, kérjük szavazz a baracsi pályázatra!

Az internetes szavazás május 11-től május 28 12:00-ig tart. A szavazáshoz minden szavazónak szükséges regisztrálnia, és az útmutatás szerint aktiválnia kell a regisztrációját. Ezt követően a szavazás ideje alatt minden aktivált regisztrációval rendelkező felhasználó naponta egy szavazatot adhat le.

SZÁMÍTUNK MINDENKI TÁMOGATÁSÁRA!

Szavazni itt lehet jövő hét keddjétől:

Színesebben, vidámabban! – https://letscolour.hu/palyazat/sznesebben-vidmabban