Magyar Honvédség felhívása

SHARE
, / 1097 0

A kormány által indított gazdaságvédelmi akcióterv munkahelyteremtési intézkedéseihez a Magyar Honvédség is csatlakozott. Egy új, speciális önkéntes területvédelmi tartalékos (SÖTT) katonai szolgálati forma bevezetésére került sor.

(Elmúlt évben Fejér megyében 2 alkalommal indult SÖTT képzés, melynek eredményeként a kiképzésen részt vevők nagyrészének sikerült a Honvédségen belül, más szolgálati formában munkaviszonyt létesíteni.)

2021. évben február 01-én indulhat újabb kiképzés, amennyiben megfelelő létszámú jelentkező lesz a SÖTT katonai szolgálati formára.

Jelentkezők alkalmasság vizsgálata január 21-én lesz, Székesfehérváron, (Malom utca 2., HEMO)

Jelentkezni a toborzó irodán kell, Székesfehérvár, Mészöly Géza utca 7., akit ez érdekel az alkalmasság vizsgálat időpontja előtt keresse fel a toborzó irodát. (jelentkezési határidő: 2021. január 20.)

Érdeklődők információkat kérhetnek: 22/314-361/toborzók, vagy a fejer.toborzo@mil.hu elérhetőségeken.

Személyes megjelenéskor kérjük az érdeklődő hozza magával a személyes okmányait (személyigazolvány, TAJ, adó- és lakcímkártya, ha van jogosítványa akkor azt is) továbbá az iskolai végzettségét, szakképzettségét igazoló bizonyítványait (8. általános iskolától kezdve).

Az épületben maszkot kell viselni!

(Egyenlőre, arról nincs információnk, hogy a későbbiekben is lesz SÖTT kiképzés.)