Óvodai beiratkozás 2020/21 nevelési évre

SHARE
, / 1021 0

Tisztelt Szülők!

A kihirdetett beiratkozási rendet sajnos a járvány felülírta.   A kormány 7/2020. (III. 25) EMMI határozatában a 2020/2021. nevelési évre történő óvodai beiratkozások vonatkozásában egyedi eljárási szabályokat határozott meg.

Az Oktatási Hivatal által megküldött névsor alapján minden augusztus 31-ig 3. életévét betöltött, baracsi lakcímmel rendelkező gyermeket automatikusan felveszünk óvodánkba, április 21-ig. A felvételről levélben értesítjük ki a szülőket. A hivatalos iratok bemutatását (a gyermek nevére kiállított személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány, anyakönyvi kivonat, a szülő személyazonosságát igazoló hatósági igazolványok, TAJ kártya, lakcímkártya, gyermekvédelmi, HH, HHH határozat, szakértői vélemények) és a felvételi kérelem aláírását az első igénybevételi napon kell megtenni.

Az elkövetkező nevelési évben is lehetőség lesz a 2,5 éves gyermekek folyamatos felvételére:

Arra kérek minden ilyen jelentkezőt, mivel az ő adataikat nem kapjuk meg, hogy a Baracsi Négy Vándor Óvoda facebook oldalára, honlapjára http://ovoda.baracs.hu privát üzenetben, emailen: a negyvandor@gmail.com címre vagy a 06 25 234 190-es telefonszámon (hétköznap 10:00-12-óráig) április 21-ig jelezzék, ha felvételt igényelnek. Ezzel együtt adják meg a következő adatokat privátban, telefonon vagy email-ben: gyermek neve, születési helye, ideje, lakcíme, tartózkodási helye, anyja, apja neve, gyermek TAJ száma, egy elérhető telefonszám.

Együttműködésüket megköszönve:

Fazekas Kitti – Óvodavezető
Baracsi Négy Vándor Óvoda