Népszámlálás

SHARE
, / 1265 0

Tisztelt Lakosság!
nepszamlalas_02011. október 1-je és október 31-e között a 2009. évi CXXXIX. Törvény alapján Magyarország területén a 2011. október 1-jén 0 órakor fennálló állapotot alapulvételével népszámlálást kell tartani, amelynek sikeres végrehajtásához kérjük az Önök együttműködését.

A népszámlálás során kérdőíveket kell kitölteni a lakóhelyről és mindenkiről, aki ott életvitelszerűen él. Az adatszolgáltató a népszámlálási kérdőíveket kitöltheti önállóan interneten vagy papír alapon, valamint a számlálóbiztosoknak válaszolva. Az internetes és a papír alapú önkitöltésre 2011. október 1. és október 16. között van lehetőség.

Az adatszolgáltatás név nélkül történik és a válaszadás kötelező, kivéve nemzetiségre, anyanyelvre, a vallásra, tartós betegségre és fogyatékosságra vonatkozó kérdések.

Figyelem! A számlálóbiztosok egyedi névre szóló, a személyi igazolvánnyal együtt érvényes igazolvánnyal rendelkeznek hivatalos személynek kell tekinteni őket.

A pótadatszolgáltás 2011. november 1. és 8. között történik a Baracs Polgármesteri Hivatalban.

Felhívom a lakosság figyelmét, hogy a házszámok kihelyezése nagyon fontos a népszámlálás sikeres lebonyolítása érdekében. Kérek mindenkit, akinek nincs a házfalra vagy a postaládára kihelyezve a házszám, azt pótolja.

További információkat a www.nepszamlalas.hu oldalon olvashatnak.

dr.Horváth Zsolt
települési népszámlálási felelős