Bravúros fordítás

SHARE
, / 1275 0

A Fejér megyei Femol 97 első osztályú labdarúgó-bajnokság huszonnegyedik fordulójában idegenben lépett pályára a baracsi együttes.

Sárszentmiklós – Baracs 2-3 (2-2)

Sárszentmiklós, 100 néző. Vezette: Hajdu Balázs (Wittner, Kalauz).

Baracs: Tóth N. – Timkó, Horváth G., Beszedics (Sebestyén), Mészáros – Horváth D., Bartók S. (Csanaki), Prókai, Éliás – Ivacs, Právics (Balogh D.) Edző: Horváth Zoltán.

Az első perceket átaludták a vendégek. A harmadik percben a hazaiak a félpályáról íveltek egy szabadrúgást a kapu elé, az első lövést még Tóth N. hárította, de az ismétlést már belőtték. Négy perccel később már 2-0 volt az eredmény: egy szélről beívelt labdát kotortak a hazaiak a rövid sarokba. Ekkor magához tért a Baracs gárdája. A 18. percben Ivacs bal oldalon betört a tizenhatoson belülre, ahol buktatták. A büntetőt a sértett magabiztosan értékesítette (1-2). A harmincnegyedik minutumban egyenlítettek a vendégek. Ivacs lefutotta a sárszentmiklósi védelmet, majd a kapus hasa alatt a hálóba gurított (2-2).

A szünet után tizenhárom perccel egy bedobást követően Právics ollózva középre ívelte a labdát, amelyre az ötösön jókor érkezett Mészáros, és a hálóba bólintott (2-3). A hátralévő időben óriási küzdelem folyt a pályán, mindkét kapu előtt adódtak ziccerek. A hazaiak pontrúgásai rendre veszélyt jelentettek, de a baracsiak kapusa remek napot fogott ki, és ez idegenbeli győzelmet eredményezett.

Horváth Zoltán, a baracsiak edzője:

– Rossz szokásunk szerint állva maradtunk az összecsapás elején, de óriási akarattal fordítani tudtunk. Az egész csapat remekül küzdött, de közülük is kiemelkedett Tóth Norbert, aki nálam tizenegyesre védett.