Megérdemelt vendégsiker

SHARE
, / 1319 0

Pusztavám – A Femol 97 megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság huszonegyedik fordulójában a sereghajtó pusztavámiakat magabiztos játékkal verte idegenben a baracsi együttes.

Pusztavám – Baracs 0-2 (0-1)

Pusztavám, 150 néző. Vezette: Jakab Zoltán (Almádi, Makk).

Pusztavám: Hadnagy – Czéh M., Klein, Kertai (Lázár), Netzkár, Czéh K. (Katóka), Zséfár, Zóka, Nánási (Lampert), Takács (Bordács), Laukó. Edző: Kocsis Jenő.

Baracs: Tóth N. – Beszedics, Mészáros, Horváth D. (Timkó), Prókai, Éliás (Horváth L.), Ivacs (Balogh D.), Bartók S., Právics (Pasker), Sebestyén (Vajda), Horváth G. Edző: Horváth Zoltán.

Az első húsz percben kiegyenlített játékot láthatott a publikum, de Czéh M. hibáját követően vezetéshez jutottak a vendégek. Právics szerzett labdát a pusztavámi védőtől, és higgadtan értékesítette az ajándék labdát (0-1). A második játékrész ötödik percében tulajdonképpen eldőlt a három pont sorsa. A hazai kaputól tizennyolc méterre Klein fellökte az előretörő Ivacsot. A szabadrúgást a sértett értékesítette (0-2). Öt perccel később ismét Ivacs veszélyeztetett, de Hadnagy bravúrosan hárított. Az első veszélyes pusztavámi helyzethez közel egy órányi játék kellett. Katóka lövését Tóth N. azonban hárította. Néhány perccel később ismét ő lőhetett, de a vendégek kapusát találta telibe. Tíz perccel a befejezés előtt Klein távoli lövése kerülte el a baracsiak kapuját. A vendégek teljesen megérdemelten győztek a gyengén teljesítő Pusztavám ellen. A baracsiak legjobbja Ivacs volt, aki rendre megoldhatatlan feladat elé állította a hazai védelmet. Mellette Právics és Tóth N. dicsérhető.