Igazságos eldöntetlen

SHARE
, / 1237 0

A Femol 97 Fejér megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság huszadik fordulójában kétszer is egyenlíteni tudott idegeneben a Baracs együttese.

Kápolnásnyék – Baracs 2-2 (1-0)

Kápolnásnyék, 200 néző. Vezette: Jakab Géza (Nyerges, Trosztmir).

Kápolnásnyék: Kasza – Kocsis B. (Sellei), Borbás, Czotner, Szalai (Flórián), Barkóczi, Pálfi, Hart, Handler (Besser), Híró, Belák (Lengyel). Edző: Beszédes Sándor.

Baracs: Tóth N. – Beszedics, Mészáros, Horváth D., Prókai, Éliás, Ivacs, Bartók S., Právics, Sebestyén (Balogh D.), Horváth L. (Pasker). Edző: Horváth Zoltán.

A találkozó első harminc percében a hazai csapat játszott mezőnyfölényben, de igazán nagy helyzeteket nem tudott kialakítani. Hat perccel a félidő lefújás előtt azonban mégis megszerezték a vezetést. Egy távoli lövés megcsúszott egy emberen, ezért kipattant a baracsi hálóőrről és az elalvó védők között Handler passzolt a hálóba (1-0). A második félidő 63. percében egyenlítettek a vendégek. Egy sarokrúgást követően a hosszúra átszálló labdát Pasker kapásból bombázta a kapuba (1-1). Nyolc perccel később azonban ismét a hazaiaknál volt az előny. Egy kapu elé ívelt labdába belecsúsztatott az egyik baracsi védő, így Borbás elé pattant, aki nem hibázott (2-1). A gól után a vendégek uralták a játékott. Öt perccel a lefújás előtt Prókai indította a középpályáról Právicsot, aki a bal összekötő helyéről tizennégy méterről a hosszú sarokba gurított (2-2). A jó iramú, változatos küzdelemben ezúttal igazságos pontosztozkodás született.

?