Tisztségviselő választó közgyűlés

SHARE
, / 1384 0

A Baracsi Naplemente Nyugdíjas Egyesület tisztségviselő választó közgyűlést tartott 2010. december 11-én. Az elnökség beszámolt az egyesület 2007. szeptember 17-től végzett tevékenységéről, a közösségi programokban való részvételéről, a partner szervezetekkel közös programokhoz történő csatlakozásáról, a megyei és országos szövetségi kapcsolatáról, az időközben teljesített pályázati eseményekről és a pénzügyi gazdálkodásáról. A beszámolót a közgyűlés elfogadta.

Az elnökség a tagság nevében megköszönte Makó Józsefnek az 1977-től végzett, a klub működését segítő munkáját. Az elnökségi feladatok további végzése alóli felmentését kérte Hegedűs József, Katona Ferencné és Kövér Istvánné. Az eddig végzett lelkiismeretes munkájukat megköszönve a közgyűlés a kérelmüket elfogadta és új összetételű elnökséget választott:          

Megyesi Sándor elnök, Drabos Mihály alelnök, Barta Istvánné, Nagy Lászlóné és Tóth Annerose elnökségi tagok személyében.

Egyesületünk nyitott szervezet. Várja és fogadja a közösségi életbe bekapcsolódni akaró személyeket, vagy pártoló tagokat.