Megújul Baracs Község Önkormányzata hivatalos honlapja

SHARE
, / 1148 0

honlap

A www.baracs.hu új külsőt és belső tartalmat kap. A legfontosabb információk már az új honlapon is rendelkezésre állnak, de természetesen a fejlesztés egy hosszadalmas folyamat lesz.

Új színteret biztosítunk a lakossági fórum számára,ahol mindenki elmondhatja véleményét, ötleteit, ahogy eddig is tehette, deezúttal csak regisztrálást követően, akár fényképpel “megmutatva” magát.

További interaktív felületet biztosítunk az ügyintézéshez, közvetlen üzenetküldés lehetőségével az Önkormányzat dolgozóihoz és a képviselőkhöz, ezzel gyorsabbá, hatékonyabbá és személyesebbé téve a Baracsiak és a képviselők mindennapi kapcsolatát.

Arra törekszünk, hogy minél több információt juttassunk el Önökhöz a település rendezvényeiről, eseményeiről, híreiről, és nem utolsó sorban a testület munkájáról, határozatairól.

Nem titkolt célunk az sem, hogy ne csak akkor látogassák a honlapot, amikor valamilyen információra van szükség, hanem akkor is amikor szeretnének egy kicsit hozzájárulni a közösség, a falu életéhez,
például saját fotóikat szeretnék megjelentetni, vagy hozzászólni néhány témához.

Reméljük és bízunk benne, hogy az új Baracs honlap elnyeri tetszésüket, és megfelel az elvárásoknak.

Szívesen vesszük a honlappal kapcsolatos észrevételeiket, ötleteiket, építő kritikáikat. Várjuk
azok jelentkezését is, akik Baracs történelmével, múltjával kapcsolatban rendelkeznek olyan írásokkal, fotókkal, érdekességekkel melyek felhasználhatók a honlapon: phbaracs@vnet.hu.

A honlap feltöltésén és optimalizálásán, folyamatosan dolgozunk, az esetlegesen előforduló hibákért, elírásokért elnézésüket kérjük.