Megújul a Baracsi Szó

SHARE
, / 1600 0

baracsiszo

A faluközösség életében jelentős lépésre szánta el magát Baracs Község Önkormányzata, amikor a község patinás újságjának megújítását tűzte zászlajára.

A cél egyrészről a XIX. évfolyamában járó községi lap ? az Önkormányzat és a lakosság lapja – erényeinek, értékközvetítő szerepének megtartása, ugyanakkor az információáramlás felgyorsítása, valamint az igényesebb külső megjelenés biztosítása volt, természetesen a költségtakarékosság szempontjainak szem előtt tartásával.

 

egtisztelő a számomra, hogy ezeknek az elveknek az érvényesülésére személyemben biztosítékot láttak, és a képviselő-testületi meghallgatást követően bizalmat szavaztak nekem, mint újságírónak, szerkesztőnek, illetve a lap teljes körű kivitelezésére vállalkozó cégemnek.

Az Önkormányzat döntése értelmében a 2011. februári lapszámtól kezdődően havonta készül a Baracsi Szó, általában 4, illetve az aktuális igényeknek megfelelően, akár 8 oldalon; évente 4 alkalommal (március 15., augusztus 20., október 23. és karácsony előtt) színes, a többi lapszám esetében fekete-fehér kivitelben.

Bízom benne, hogy mindenkinek a megelégedésére szolgál a Baracsi Szó, mind tartalmában, mind külsőleg; úgy a szerkesztés és a helyesírás, mint a képkidolgozás és a grafikai-tipográfiai megoldások tekintetében.

Természetesen továbbra is Juhász Imréné, Mártika a lap felelős kiadója, az ő áldozatos munkájával, útmutatásai alapján, vele együttműködésben készül az újság, és természetesen továbbra is várjuk az Önök témajavaslatait, írásait, ötleteit minden hónap utolsó napjáig (lapzárta időpontjáig) a megszokott e-mail címre:phbaracs@vnet.hu