Segítsünk egy baracsi családnak!

SHARE
, / 1282 0

A ?Baracsért? Közalapítvány Kuratóriumának felhívása

Bizonyára sokan értesültek arról, hogy Baracs Duna-parti településrészén, a Nefelejcs utcában lakó Molnárné Ildikó gyakorlatilag víz nélkül él két és féléves gyermekével, egy negyvennyolc négyzetméteres kis házban.

A vizet korábban a telken lévő kútból nyerte, de annak minősége nem volt megfelelő. Másfél évvel ezelőtt, férje elvesztésével egy időben egy, a településen ismert vállalkozóval szerette volna összespórolt pénzen rendbe hozatni a kutat. Ki is fizette érte a háromszázhatvanezer forintot, a munkavégzés folyamatait azonban a férje ápolása miatt nem tudta ellenőrizni. A kút beomlott, mert a vállalkozó még a gyűrűket sem építette be a kútba. Ildikó a hibát többszöri felszólítás ellenére sem tudta kijavíttatni, mert a vállalkozó 2010 szeptemberében Németországban vállalt munkát, így ők víz nélkül maradtak, illetve a vizet továbbra is hordani kell, de most már a szomszédoktól.

A vállalkozó silány munkavégzésének következményeiről tudomást szerzett Polgármesterünk, és tartályos, illetve palackos víz biztosításával próbál a nem egyszerű helyzeten könnyíteni. Több vállalkozó is jelezte, hogy kész segíteni, ám így is több százezer forintra lenne szükség, hogy a család problémája megoldódjon.

A ?Baracsért? Közalapítvány Kuratóriuma pénzgyűjtést kezdeményez, és kéri mindazok segítségét, akik Molnárné Ildikó beomlott kútjának újraépítését bármekkora kis összeggel is támogatni tudják, hogy azt a közalapítvány

Dunaföldvár és Vidéke Takarékszövetkezet Baracsi Kirendeltségén vezetett
70600061-110705258. sz. számlájára, ?Kútépítési támogatás? megjelöléssel
történő befizetéssel szíveskedjenek megtenni.